چند نکته مهم در خرید گوشت سالم و تازه . ◄ تغذیه ► - سوسا وب تولز - ابزار وبلاگ

سوسا وب تولز - ابزار وبلاگ

قرآن,قرآن صوتی, ترجمه قرآن
اسرار کاهش وزن در درون ذهن شما نهفته است
تبلیغات
موتور جستجوی کانال تلگرام

تبدیل وبلاگ به سایت

تبلیغات متنی
دوربین مداربسته
sakhtemoon.com مرجع پیکسوت در زمینه معرفی محصولات و شرکتهای دوربین مدار بسته
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
ایلیا ثبت شرکت
ایلیا ثبت شرکت
ثبت علامت تجاری در کرج
ثبت علامت تجاری در کرج
ثبت برند ایلیا
ثبت برند ایلیا
انتخاب نام کودک
انتخاب نام کودک
فروشگاه ساز رایگان
فروشگاه ساز رایگان
کانکس
کانکس
موکت iranarchitects
برترین برندهای ارائه دهنده موکت
طراحی سایت
طراحی سایت
آپلود فایل
آپلود فایل رایگان
آپلود عکس
آپلود عکس رایگان
مکان تبلیغات شما
مکان تبلیغات شما به ارزان ترین قیمت
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


گوشتی با این ویژگیها را بخرید !

انتخاب و خرید گوشت سالم برای افرادی که قصد دارند رژیم غذایی مناسبی علاوه بر سبزیجات داشته باشند، بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

به گزارش سایت اینترنتی ارگانیک در یک مقاله جدید چند نکته بسیار مهم و قابل توجه را برای انتخاب و خرید گوشت سالم و تازه توصیه کرده است که به قرار زیر است :

۱٫ گوشت مرغ و سایر پرندگان باید ترد، آبکی و دارای بوی مطبوع باشد.

۲٫ گوشت مرغ و سایر پرندگان نباید کبودی، تغییررنگ یا پر داشته باشد.

۳٫ اگر مرغ کامل خریداری می‌کنید تمام قسمت‌های بدن آن باید پوست داشته باشد و روی پوست، بریدگی موجود نباشد به طوری که گوشت در معرض هوا قرار نگرفته و لایه چربی زیر پوست به خوبی حفظ شده باشد.

۴٫ فرآورده‌های گوشتی نباید دارای استخوان شکسته باشند.

۵٫ رنگ طبیعی گوشت تازه به استثنای گوشت مرغ، قرمز تیره است. گوشتی که تازگی خود را از دست داده این قرمزی را ندارد و به دلیل تخریب رنگدانه‌های گوشت در معرض هوا، رنگ آن خاکستری یا قهوه‌ای می‌شود.

۶٫ اگر مرغ کامل یا قسمت‌های مختلف بدن آن را خریداری می کنید توجه کنید که تمام قسمت‌ها حتما گوشتی باشند.

۷٫ سطح گوشت باید کاملا تمیز باشد و زیاد مرطوب یا زیاد خشک نباشد. هم چنین روی بافت ماهیچه‌ای آن نباید ذرات خون وجود داشته باشد.

۸٫ تمام انواع گوشت مثل گوشت بره و مرغ باید ترد ( سوسا ) و آبکی باشند.

۹٫ بوی گوشت تازه باید اندکی اسیدی باشد. تازگی گوشت به طور کلی از روی رنگ، بو و ظاهر آن قابل تشخیص است.