چند نکته مهم در خرید گوشت سالم و تازه . ◄ تغذیه ► - ابزار وبلاگ و ابزار سایت و ابزار رایگان وبمسترها

ابزار وبلاگ و ابزار سایت و ابزار رایگان وبمسترها

درج تبلیغات شما در اینجا دانلود قران صوتی متن قران کریم
محل تبلیغات شما در اینجا - کلیک کنید
اسرار کاهش وزن در درون ذهن شما نهفته است
تبلیغات
ارسال پیامک

تبلیغات در سایت

تبلیغات متنی
محل تبلیغ متنی شما
برای قرارگرفتن تبلیغ متنی در ایجا کلیک کنید
انتخاب نام کودک
انتخاب نام کودک
مکان تبلیغات شما
مکان تبلیغات شما به ارزان ترین قیمت
دانلود فیلم و سریال رایگان
دانلود فیلم و سریال رایگان
درج لینک شما در اینجا
برای درج لینک سایت خود اینجا کلیک کتید
ابزار وبلاگ
ابزار وبلاگ و سایت
درج لینک شما در اینجا
برای درج لینک سایت خود اینجا کلیک کتید
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


گوشتی با این ویژگیها را بخرید !

انتخاب و خرید گوشت سالم برای افرادی که قصد دارند رژیم غذایی مناسبی علاوه بر سبزیجات داشته باشند، بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

به گزارش سایت اینترنتی ارگانیک در یک مقاله جدید چند نکته بسیار مهم و قابل توجه را برای انتخاب و خرید گوشت سالم و تازه توصیه کرده است که به قرار زیر است :

۱٫ گوشت مرغ و سایر پرندگان باید ترد، آبکی و دارای بوی مطبوع باشد.

۲٫ گوشت مرغ و سایر پرندگان نباید کبودی، تغییررنگ یا پر داشته باشد.

۳٫ اگر مرغ کامل خریداری می‌کنید تمام قسمت‌های بدن آن باید پوست داشته باشد و روی پوست، بریدگی موجود نباشد به طوری که گوشت در معرض هوا قرار نگرفته و لایه چربی زیر پوست به خوبی حفظ شده باشد.

۴٫ فرآورده‌های گوشتی نباید دارای استخوان شکسته باشند.

۵٫ رنگ طبیعی گوشت تازه به استثنای گوشت مرغ، قرمز تیره است. گوشتی که تازگی خود را از دست داده این قرمزی را ندارد و به دلیل تخریب رنگدانه‌های گوشت در معرض هوا، رنگ آن خاکستری یا قهوه‌ای می‌شود.

۶٫ اگر مرغ کامل یا قسمت‌های مختلف بدن آن را خریداری می کنید توجه کنید که تمام قسمت‌ها حتما گوشتی باشند.

۷٫ سطح گوشت باید کاملا تمیز باشد و زیاد مرطوب یا زیاد خشک نباشد. هم چنین روی بافت ماهیچه‌ای آن نباید ذرات خون وجود داشته باشد.

۸٫ تمام انواع گوشت مثل گوشت بره و مرغ باید ترد ( سوسا ) و آبکی باشند.

۹٫ بوی گوشت تازه باید اندکی اسیدی باشد. تازگی گوشت به طور کلی از روی رنگ، بو و ظاهر آن قابل تشخیص است.