ابزار وبلاگ ابزار سایت ابزار وبسایت ابزار رایگان وبلاگ

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت
تبلیغات
سامانه پیام کوتاه ارسال پیامک

تبلیغات متنی
بک لینک
بک لینک
الکتروموتور
الکتروموتور
طراحی سایت
طراحی سایت
طراحی سایت
طراحی سایت
سامانه پیام کوتاه پیامگاه
پنل رایگان اس ام اس | سامانه پیام صوتی
طراحی سایت
طراحی سایت
طراحی وب سایت
طراحی وب سایت
طراحی سایت
طراحی سایت
خرید بلیط چارتر هواپیما
خرید بلیط چارتر هواپیما
محل تبلیغ متنی شما
برای قرارگرفتن تبلیغ متنی در ایجا کلیک کنید
دانلود فیلم و سریال رایگان
دانلود فیلم و سریال رایگان
آپلود فایل رایگان
آپلود فایل رایگان
ابزار وبسایت
ابزار وبسایت
مکان تبلیغات شما
مکان تبلیغات شما به ارزان ترین قیمت
درج لینک شما در اینجا
برای درج لینک سایت خود اینجا کلیک کتید
ابزار وبلاگ
ابزار وبلاگ
ابزار رایگان وبلاگ
ابزار رایگان وبلاگ
مجله اینترنتی و عکس
مجله اینترنتی و عکس
سامانه ضمن خدمت فرهنگیان
سامانه ضمن خدمت فرهنگیان
لینک شما در اینجا فقط با 15000 تومان
لینک شما در اینجا فقط با 15000 تومان
خرید بکلینک
خرید بکلینک - درج بکلینک شما در اینجا
فروش بک لینک
فروش بک لینک - فروش این مکان برای درج لینک شما
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


طرز تهیه مربای پوست گریپ فروت ◄ آشپزی ►

ابزار رایگان وبلاگ

ابزار وبلاگ

پوست گریپ فورت به سبب ضخامت و فراوانی وبرای تهیه مربای مناسب است .

مواد لازم : 

-  پوست گریپ فروت

- شکر (دو برابر پوستها)

- آب (به میزان لازم)

طرز تهیه :
پوست گریپ فروت را شسته ، تمیز می کنیم . بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم . فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای ۲ سانتیمتر و طول تقریبا ۸ سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده ، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم . مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود . بعد مدت ۲۴ ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم ، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود .

گاهی ممکن است بیش از ۲۴ ساعت وقت ببرد ، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر ، دولیوان آب در ظرفی ریخته ، آن را می جوشانیم در حدی که فقط شکر حل شود . سپس آنرا از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم . پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته ، روی حرارت قرار می دهیم . بعد از جوش آمدن ، حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید . مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم.

ابزار وبسایت

ابزار وبلاگ

ابزار سایت

ما را حمایت کنید