طرز تهیه مربای پوست گریپ فروت ◄ آشپزی ► - سوسا وب تولز مرجع ابزار وبلاگ و سایت و ابزار رایگان وبمسترها

سوسا وب تولز مرجع ابزار وبلاگ و سایت و ابزار رایگان وبمسترها

درج تبلیغات شما در اینجا دانلود قران صوتی متن قران کریم
محل تبلیغات شما در اینجا - کلیک کنید
اسرار کاهش وزن در درون ذهن شما نهفته است
تبلیغات
ارسال پیامک

تبلیغات در سایت

تبلیغات متنی
محل تبلیغ متنی شما
برای قرارگرفتن تبلیغ متنی در ایجا کلیک کنید
انتخاب نام کودک
انتخاب نام کودک
مکان تبلیغات شما
مکان تبلیغات شما به ارزان ترین قیمت
درج لینک شما در اینجا
برای درج لینک سایت خود اینجا کلیک کتید
ابزار وبلاگ
ابزار وبلاگ و سایت
درج لینک شما در اینجا
برای درج لینک سایت خود اینجا کلیک کتید
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


پوست گریپ فورت به سبب ضخامت و فراوانی وبرای تهیه مربای مناسب است .

مواد لازم : 

-  پوست گریپ فروت

- شکر (دو برابر پوستها)

- آب (به میزان لازم)

طرز تهیه :
پوست گریپ فروت را شسته ، تمیز می کنیم . بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم . فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای ۲ سانتیمتر و طول تقریبا ۸ سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده ، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم . مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود . بعد مدت ۲۴ ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم ، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود .

گاهی ممکن است بیش از ۲۴ ساعت وقت ببرد ، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر ، دولیوان آب در ظرفی ریخته ، آن را می جوشانیم در حدی که فقط شکر حل شود . سپس آنرا از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم . پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته ، روی حرارت قرار می دهیم . بعد از جوش آمدن ، حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید . مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم.