ابزار وبلاگ ابزار سایت ابزار وبسایت ابزار رایگان وبلاگ

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت
تبلیغات
سامانه پیام کوتاه ارسال پیامک

تبلیغات متنی
بک لینک
بک لینک
الکتروموتور
الکتروموتور
طراحی سایت
طراحی سایت
طراحی سایت
طراحی سایت
سامانه پیام کوتاه پیامگاه
پنل رایگان اس ام اس | سامانه پیام صوتی
طراحی سایت
طراحی سایت
طراحی وب سایت
طراحی وب سایت
طراحی سایت
طراحی سایت
خرید بلیط چارتر هواپیما
خرید بلیط چارتر هواپیما
محل تبلیغ متنی شما
برای قرارگرفتن تبلیغ متنی در ایجا کلیک کنید
دانلود فیلم و سریال رایگان
دانلود فیلم و سریال رایگان
آپلود فایل رایگان
آپلود فایل رایگان
ابزار وبسایت
ابزار وبسایت
مکان تبلیغات شما
مکان تبلیغات شما به ارزان ترین قیمت
درج لینک شما در اینجا
برای درج لینک سایت خود اینجا کلیک کتید
ابزار وبلاگ
ابزار وبلاگ
ابزار رایگان وبلاگ
ابزار رایگان وبلاگ
مجله اینترنتی و عکس
مجله اینترنتی و عکس
سامانه ضمن خدمت فرهنگیان
سامانه ضمن خدمت فرهنگیان
لینک شما در اینجا فقط با 15000 تومان
لینک شما در اینجا فقط با 15000 تومان
خرید بکلینک
خرید بکلینک - درج بکلینک شما در اینجا
فروش بک لینک
فروش بک لینک - فروش این مکان برای درج لینک شما
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


طرز تهیه راحت الحلقوم پرتقالی ◄ شیرینی پزی ►

ابزار رایگان وبلاگ

ابزار وبلاگ

مواد لازم :

- شکر 2 پیمانه
- نشاسته 1 پیمانه
- اسانس پرتقال 2 قطره
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل، مغز گردو به میزان لازم

روش تهیه :

1 - شکر و 1.5 پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت نسبتا زیاد بگذارید. مرتب هم بزنید تا دمای شربت به 115 درجه سانتی گراد برسد در این زمان، از روی حرارت بردارید.

2 - پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به آن، آب پرتقال یا اسانس پرتقال اضافه کنید. زمانی که کاملا مخلوط شد روی حرارت کم بگذارید تا آهسته بجوشد.

3 - نشاسته را در 1/2 پیمانه آب سرد حل کنید و از صافی بگذرانید تا ناخالصی آن گرفته شود، سپس در شربت داغ بریزید و به حالت دورانی هم بزنید. این مایع را بر روی حرارت نسبتا کم قرار دهید تا کم کم بجوشد. این مایع را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

4 - مایع غلیظ شده را از روی حرارت بردارید، آب پرتقال که در مرحله قبل تهیه کردید همراه با وانیل و مغز گردو، به این مایع اضافه کنید و به حالت دورانی هم بزنید.

5 - ظرف بالا را عوض کنید و راحت الحلقوم را در ماهی تابه دیگری بریزید و اجازه دهید تا سرد شود. 3 تا 4 ساعت در جای خشک و خنکی غیر از یخچال نگهداری کنید. سپس پودر نارگیل را بر روی سطح صافی به اندازه یک لایه 2 تا 3 سانتی متری بپاشید و راحت الحلقوم سرد شده را روی آن بغلتانید. سپس به قطعات 2 تا 3 سانتی برش بزنید و یا با هر قالبی که می پسندید قالب بزنید و برای عصرانه نوش جان کنید.

توجه : راحت الحلقوم را می توانید در دمای محیط و در ظرفی که درب محکمی دارد نگهداری کنید.

ابزار وبسایت

ابزار وبلاگ

ابزار سایت

ما را حمایت کنید