ابزار وبلاگ ابزار سایت ابزار وبسایت ابزار رایگان وبلاگ

تبلیغات
تبلیغات متنی
ویدیوکلوب
ویدیوکلوب
دانلود pdf کتاب
دانلود pdf کتاب
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
محل تبلیغ متنی شما
برای قرارگرفتن تبلیغ متنی در ایجا کلیک کنید
فروش اینترنتی بلیط هواپیما چارتر
فروش اینترنتی بلیط هواپیما چارتر
ابزار وبلاگ
ابزار وبلاگ
درج تبلیغ متنی لینکدار در اینجا
درج تبلیغ متنی لینکدار در اینجا
تکنولوژی
تکنولوژی
گیاهان دارویی
گیاهان دارویی
برای خرید بکلینک کلیک کنید
برای خرید بکلینک کلیک کنید
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


طرز تهیه راحت الحلقوم پرتقالی ◄ شیرینی پزی ►

مواد لازم :

- شکر 2 پیمانه
- نشاسته 1 پیمانه
- اسانس پرتقال 2 قطره
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل، مغز گردو به میزان لازم

روش تهیه :

1 - شکر و 1.5 پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت نسبتا زیاد بگذارید. مرتب هم بزنید تا دمای شربت به 115 درجه سانتی گراد برسد در این زمان، از روی حرارت بردارید.

2 - پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به آن، آب پرتقال یا اسانس پرتقال اضافه کنید. زمانی که کاملا مخلوط شد روی حرارت کم بگذارید تا آهسته بجوشد.

3 - نشاسته را در 1/2 پیمانه آب سرد حل کنید و از صافی بگذرانید تا ناخالصی آن گرفته شود، سپس در شربت داغ بریزید و به حالت دورانی هم بزنید. این مایع را بر روی حرارت نسبتا کم قرار دهید تا کم کم بجوشد. این مایع را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

4 - مایع غلیظ شده را از روی حرارت بردارید، آب پرتقال که در مرحله قبل تهیه کردید همراه با وانیل و مغز گردو، به این مایع اضافه کنید و به حالت دورانی هم بزنید.

5 - ظرف بالا را عوض کنید و راحت الحلقوم را در ماهی تابه دیگری بریزید و اجازه دهید تا سرد شود. 3 تا 4 ساعت در جای خشک و خنکی غیر از یخچال نگهداری کنید. سپس پودر نارگیل را بر روی سطح صافی به اندازه یک لایه 2 تا 3 سانتی متری بپاشید و راحت الحلقوم سرد شده را روی آن بغلتانید. سپس به قطعات 2 تا 3 سانتی برش بزنید و یا با هر قالبی که می پسندید قالب بزنید و برای عصرانه نوش جان کنید.

توجه : راحت الحلقوم را می توانید در دمای محیط و در ظرفی که درب محکمی دارد نگهداری کنید.