آبغوره و لیمو ترش، قاتل میکروب وبا. ◄ دانستنی های مفید ► - سوسا وب تولز مرجع ابزار وبلاگ و سایت و ابزار رایگان وبمسترها

سوسا وب تولز مرجع ابزار وبلاگ و سایت و ابزار رایگان وبمسترها

درج تبلیغات شما در اینجا دانلود قران صوتی متن قران کریم
محل تبلیغات شما در اینجا - کلیک کنید
اسرار کاهش وزن در درون ذهن شما نهفته است
تبلیغات
ارسال پیامک

تبلیغات در سایت

تبلیغات متنی
محل تبلیغ متنی شما
برای قرارگرفتن تبلیغ متنی در ایجا کلیک کنید
انتخاب نام کودک
انتخاب نام کودک
مکان تبلیغات شما
مکان تبلیغات شما به ارزان ترین قیمت
درج لینک شما در اینجا
برای درج لینک سایت خود اینجا کلیک کتید
ابزار وبلاگ
ابزار وبلاگ و سایت
درج لینک شما در اینجا
برای درج لینک سایت خود اینجا کلیک کتید
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


قاتل میکروب وبا ، آبغوره و لیمو ترش

لیمو, لیمو ترش, لیمو خشک, لیمو شیرین

وزارت بهداشت از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه اسهال آبکی به یکی از مراکز درمانی مراجعه کنند و اعلام کرد که مصرف آبغوره و لیموترش در غذا میکروب وبا را از بین میبرد.

پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، به نقل از سید جواد موسوی فرد، رئیس بیمارستان خمین اراک افزود: علائم وبا در ابتدا به صورت اسهال آبکی و سفید رنگ و حجیم شبیه آب برنج و دل درد خفیف آغاز و در صورت عدم مراجعت شخص به پزشک به دلیل شدیدتر شدن اسهال و کاهش آب بدن، فرد بیمار دچار خشکی پوست می شود.

وی ادامه داد: استفراغ بدون حالت تهوع قبلی، اسهال بدون درد و زور و پیچ شکم همراه با گرفتگی (اسپاسم) و درد عضلات پشت ساق پا، تشنگی فراوان، کم شدن یا قطع شدن ادرار را از دیگر علائم این بیماری عنوان کرد.

وی افزود: فرد بیمار مقدار زیادی الکترولیت، سدیم، پتاسیم، کلسیم و مواد ضروری بدن را از طریق مدفوع دفع می کند که این امر باعث بروز علائمی نظیر سرگیجه، ضعف عمومی بدن و تپش قلب در فرد بیمار شده که در صورت عدم درمان می‌تواند به فوت بیمار منجر شود.

وی اظهار داشت: وبا بیماری است که از طریق آب توسط باکتری ویبریو کلرا ایجاد و بیشترین راه انتقال آن از طریق مدفوع انسانی، آب و مواد غذایی آلوده و خوردن سبزی‌هایی که در هنگام کاشته شدن با کود انسانی و پساب تغذیه می‌شود، است.

رئیس بیمارستان خمین اراک ادامه داد: شخصی که به بیماری ( سوسا ) وبا مبتلاست هر بار که به توالت می‌رود، میلیونها میکروب از او دفع می‌شود بنابراین فرد بیمار هر وسیله‌ای از دستگیره در تا صابون را به میکروب وبا آلوده می‌کند.

وی بیان کرد: چون میکروب‌هایی که به صابون جامد منتقل شده‌اند به نفر بعدی منتقل می‌شوند پس بهتر است از مایع برای شست و شوی دست استفاده شود.

موسوی فرد، با تاکید بر اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، گفت: از آبهای جوشیده و ضد عفونی شده و غذاهای کاملاً پخته و داغ استفاده شود.

وی ادامه داد: میوه‌ها و سبزیجات قبل از مصرف باید شست و شو،انگل زدایی و ضد عفونی شوند و تا جایی که ممکن است از مصرف سالاد و سبزیجات حتی در خانه خودداری شود.

رئیس بیمارستان خمین گفت: میکروب این بیماری در مقابل اسید معده حساس بوده و از بین می رود و به مردم توصیه می‌شود از غذاها و مواد خوراکی اسیدی همچون آب لیمو، لیمو ترش و آبغوره استفاده کنند.