آبغوره و لیمو ترش، قاتل میکروب وبا. ◄ دانستنی های مفید ► - سوسا وب تولز - ابزار وبلاگ

سوسا وب تولز - ابزار وبلاگ

قرآن,قرآن صوتی, ترجمه قرآن
اسرار کاهش وزن در درون ذهن شما نهفته است
تبلیغات
موتور جستجوی کانال تلگرام

تبدیل وبلاگ به سایت

تبلیغات متنی
دوربین مداربسته
sakhtemoon.com مرجع پیکسوت در زمینه معرفی محصولات و شرکتهای دوربین مدار بسته
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
ایلیا ثبت شرکت
ایلیا ثبت شرکت
ثبت علامت تجاری در کرج
ثبت علامت تجاری در کرج
ثبت برند ایلیا
ثبت برند ایلیا
انتخاب نام کودک
انتخاب نام کودک
فروشگاه ساز رایگان
فروشگاه ساز رایگان
کانکس
کانکس
موکت iranarchitects
برترین برندهای ارائه دهنده موکت
طراحی سایت
طراحی سایت
آپلود فایل
آپلود فایل رایگان
آپلود عکس
آپلود عکس رایگان
مکان تبلیغات شما
مکان تبلیغات شما به ارزان ترین قیمت
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


قاتل میکروب وبا ، آبغوره و لیمو ترش

لیمو, لیمو ترش, لیمو خشک, لیمو شیرین

وزارت بهداشت از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه اسهال آبکی به یکی از مراکز درمانی مراجعه کنند و اعلام کرد که مصرف آبغوره و لیموترش در غذا میکروب وبا را از بین میبرد.

پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، به نقل از سید جواد موسوی فرد، رئیس بیمارستان خمین اراک افزود: علائم وبا در ابتدا به صورت اسهال آبکی و سفید رنگ و حجیم شبیه آب برنج و دل درد خفیف آغاز و در صورت عدم مراجعت شخص به پزشک به دلیل شدیدتر شدن اسهال و کاهش آب بدن، فرد بیمار دچار خشکی پوست می شود.

وی ادامه داد: استفراغ بدون حالت تهوع قبلی، اسهال بدون درد و زور و پیچ شکم همراه با گرفتگی (اسپاسم) و درد عضلات پشت ساق پا، تشنگی فراوان، کم شدن یا قطع شدن ادرار را از دیگر علائم این بیماری عنوان کرد.

وی افزود: فرد بیمار مقدار زیادی الکترولیت، سدیم، پتاسیم، کلسیم و مواد ضروری بدن را از طریق مدفوع دفع می کند که این امر باعث بروز علائمی نظیر سرگیجه، ضعف عمومی بدن و تپش قلب در فرد بیمار شده که در صورت عدم درمان می‌تواند به فوت بیمار منجر شود.

وی اظهار داشت: وبا بیماری است که از طریق آب توسط باکتری ویبریو کلرا ایجاد و بیشترین راه انتقال آن از طریق مدفوع انسانی، آب و مواد غذایی آلوده و خوردن سبزی‌هایی که در هنگام کاشته شدن با کود انسانی و پساب تغذیه می‌شود، است.

رئیس بیمارستان خمین اراک ادامه داد: شخصی که به بیماری ( سوسا ) وبا مبتلاست هر بار که به توالت می‌رود، میلیونها میکروب از او دفع می‌شود بنابراین فرد بیمار هر وسیله‌ای از دستگیره در تا صابون را به میکروب وبا آلوده می‌کند.

وی بیان کرد: چون میکروب‌هایی که به صابون جامد منتقل شده‌اند به نفر بعدی منتقل می‌شوند پس بهتر است از مایع برای شست و شوی دست استفاده شود.

موسوی فرد، با تاکید بر اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، گفت: از آبهای جوشیده و ضد عفونی شده و غذاهای کاملاً پخته و داغ استفاده شود.

وی ادامه داد: میوه‌ها و سبزیجات قبل از مصرف باید شست و شو،انگل زدایی و ضد عفونی شوند و تا جایی که ممکن است از مصرف سالاد و سبزیجات حتی در خانه خودداری شود.

رئیس بیمارستان خمین گفت: میکروب این بیماری در مقابل اسید معده حساس بوده و از بین می رود و به مردم توصیه می‌شود از غذاها و مواد خوراکی اسیدی همچون آب لیمو، لیمو ترش و آبغوره استفاده کنند.