ابزار وبلاگ ابزار سایت ابزار وبسایت ابزار رایگان وبلاگ

تبلیغات
تبلیغات متنی
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


نبرد نکسوز و گلكسی ( مقایسه ). ◄ موبایل ►

نبرد نكزوس و گلكسی

 اولین گوشی مجهز به اندروید 3/2 Gingerbreadرسما به بازار گوشی‌های اندروید معرفی شد. نكزوس اس سامسونگ (Samsung Nexus S) دومین گوشی است كه گوگل اسم خود را روی آن گذاشته است و قبل از این اسم این غول جستجوگر را روی HTC Nexus One دیده بودیم.

با ورود این دستگاه به خانواده سامسونگ رقیب جدیدی برای پرچمدار این برند، گلكسی اس (Galaxy S) پا به میدان می‌گذارد و ما با نمایش نقاط ضعف و قوت هر كدام شما را برای انتخاب مناسب‌تر راهنمایی می‌كنیم.

نمای ظاهری
برنده: گلكسی اس
118 گرم، 9‌/‌9 × 64 × 122 میلیمتر
بازنده: نكزوس اس
129 گرم، 9‌/‌10 × 63 × 9‌/‌123 میلیمتر
اندازه و مسأله قابل حمل بودن برای هر گوشی مسأله مهمی ‌است و می‌تواند یكی از نكاتی باشد كه در فروش آن نقش بزرگی ایفا كند. نكزوس تقریبا 2 میلیمتر از گلكسی بلندتر است، ولی كمی‌ از آن باریك‌تر است. با این حال وقتی آن را در دست خود می‌گیرید، می‌توانید سنگینی آن را نسبت به گلكسی حس كنید. در این مرحله نكزوس با اختلاف ناچیزی نتیجه را به گلكسی واگذار می‌كند.

صفحه نمایش
مساوی
نكزوس اس

Super AMOLED 480 × 800 / 4 اینچی
گلكسی اس

Super AMOLED 480 × 800 / 4 اینچی
نكته دیگری كه در خرید یك گوشی مناسب حائز اهمیت است، اندازه و كیفیت صفحه نمایش آن است. در این مرحله از رقابت هیچ كدام از این دو بر دیگری برتری ندارد. چرا كه هر دو از صفحه نمایش مشابه 4اینچی با وضوح 480 × 800 پیكسل استفاده می‌كنند. استفاده از تكنولوژی
AMOLED به این معنی است كه شما صفحه نمایش روشن‌تری در اختیار دارید كه مصرف برق آن نسبتا كم است و در نور خورشید به‌راحتی قابل استفاده است. این دو گوشی از یكی از بهترین تكنولوژی‌های استفاده شده در صفحه نمایش استفاده می‌كنند و در این مرحله مساوی می‌شوند.

پردازشگر و
RAM
مساوی
نكزوس اس 1GHz Cortex A8 (Hummingbird) CPU, 512MB RAM
گلكسی اس 1GHz Hummingbird CPU, 512MB RAM
در این مرحله نیز استفاده از پردازشگرهای 1GHz و حافظه‌های یكسان، كارایی این دو را تقریبا در رده‌های مساوی قرار می‌دهد. پردازشگر Hummingbird S5PC110 استفاده شده در گلكسی، در مقایسه با پردازشگری مانند Snapdragon پردازش پایدارتر گرافیكی را به همراه دارد. پردازشگر به كار رفته در هر دو رقیب از نوع (Cortex A8 (Hummingbird است و در این رقابت تفاوت و برتری چشمگیری نخواهیم داشت. با این حال استفاده از به كارگیری نسخه جدید اندروید از طرف نكزوس، كارایی بیشتری به همراه دارد.

ذخیره‌سازی
بازنده: نكزوس اس 16 گیگابایت
برنده: گلكسی اس 16 یا 8 گیگابایت،
microSD قابل افزایش
در ذخیره‌سازی اطلاعات هر دو دستگاه امكانات مناسبی را در اختیار شما قرار می‌دهند. گلكسی اس در دو نوع 8 و 16 گیگابایتی روانه بازار می‌شود و علاوه بر این حافظه داخلی شما می‌توانید با استفاده از كارت حافظه
microSD، حافظه گوشی خود را تا 32 گیگابایت افزایش دهید. این در حالی است كه نكزوس تنها با حافظه 16 گیگابایتی ارائه می‌شود. با توجه به در دسترس نبودن اطلاعات كافی درباره نكزوس اس، نمی‌توانیم به طور قطع راجع به پشتیبانی آن از كارت حافظه microSD اظهار نظر كنیم اما با این حال ارائه نكردن این ویژگی كمی ‌بعید به نظر می‌رسد. به علاوه حافظه 16 گیگابایتی برای بیشتر كاربران كافی به نظر می‌رسد.

تصویربرداری
برنده: نكزوس اس: دوربین 5 مگاپیكسل، فلش، دوربین دوم در جلو، ضبط تصویر با كیفیت 720 پیكسل
بازنده: گلكسی اس: دوربین 5 مگاپیكسل، دوربین دوم در جلو، ضبط تصویر با كیفیت 720 پیكسل
هر دو دستگاه در این مرحله بخوبی با یكدیگر رقابت می‌كنند و تعیین برنده كار ساده‌ای به نظر نمی‌آید. هر دو از دوربین 5 مگاپیكسلی قابل قبولی بهره می‌گیرند كه امروزه در اكثر گوشی‌های مدرن یافت می‌شود. با این وجود نكزوس اس با در اختیار داشتن فلش، ( سوسا وب تولز ) رقابت را برای گلكسی سخت می‌كند. در عمل این ویژگی صرفاً برای تصویربرداری در فاصله‌های نزدیك به كار می‌آید. اگر فیلمبرداری با كیفیت بالا برای شما اهمیت دارد، هر دو دستگاه كیفیت قابل قبولی را ارائه می‌دهند و شما را ناامید نمی‌كنند. هر دو از دوربین ثانویه در جلوی گوشی برخوردارند كه به شما امكان برقراری تماس‌های ویدئویی را می‌دهد. نكته جالب دیگر این است كه در اندروید 3‌/‌2 شما می‌توانید از چند دوربین به طور همزمان استفاده كنید.

نرم‌افزار
برنده: نكزوس اس: اندروید 3‌/‌2
بازنده: گلكسی اس:
Samsung TouchWiz 3.0 + اندروید 2/2
بارزترین تفاوت و نقطه قوت نكزوس، استفاده آن از نسخه جدید اندروید 3‌/‌2 است. در واقع نكزوس اولین دستگاهی است كه از این سیستم‌عامل استفاده می‌كند. گوگل ادعا می‌كند كه این نسخه اندروید سریع‌ترین نسخه موجود است و از تكنولوژی
NFC پشتیبانی می‌كند. این تكنولوژی دستگاه‌هایی كه به یكدیگر نزدیك هستند را به هم متصل می‌كند. در اندروید 3‌/‌2 پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه كیبورد، تماس اینترنتی، محیط كاربری و... به چشم می‌آید. گلكسی از رابط كاربری TouchWiz3.0 استفاده می‌كند در حالی كه نكزوس یك اندروید خالص است و رابط كاربری آن بدون تغییرات ویژه سامسونگ است و می‌توانید با به بازار آمدن نسخه‌های جدیدتر سیستم‌عامل خود را ارتقا دهید و مشكلات نرم‌افزاری كه در گلكسی مشاهده می‌شود را تجربه نخواهید كرد.

سیستم‌های ارتباطی
برنده: گلكسی اس

Wi-Fi (802.11b/g/n), Bluetooth 3.0, DLNA
بازنده: نكزوس اس
Wi-Fi (802.11 b/g/n), Bluetooth 2.1, DLNA
در زمینه ارتباطی، هر دو گوشی امكانات ازم را در اختیار شما قرار می‌دهند. هر دو از WiFi 802.11 b/g/n استفاده می‌كنند و سیستم DLNA به شما امكان این را می‌دهد كه بین دستگاه‌های شبیه به هم ارتباط صوتی و تصویری بر قرار كنید. با این سیستم شما هم توانید در تختخواب خود دراز بكشید و از یك كامپیوتر كه به سیستم DLNA مجهز است ویدئویی را در گوشی خود تماشا كنید یا یك ویدئو با گوشی خود ضبط كنید و آن را روی تلویزیون مجهز به این سیستم مشاهده كنید. با دیدن نسخه 2 بلوتوث روی نكزوس كمی‌ ناامید شدیم و در این زمینه گلكسی با ارائه نسخه 3 برتری را از آن خود كرده است. با این‌كه این نسخه بلوتوث در حال حاضر در بسیاری از دستگاه‌ها یافت نمی‌شود، اما گلكسی خود را كاملا برای این تحول آماده كرده است.

نتیجه‌گیری
در مقایسه قیمت، در حال حاضر گلكسی انتخاب مناسب‌تری به حساب می‌آید. در بازار ایران قیمت نكزوس حدودا 900 هزار تومان و گلكسی 16 گیگابایتی حدودا 700 هزار تومان است. در كل این یك رقابت بسیار تنگاتنگ است و در بسیاری از موارد سلیقه و نیاز خریدار حرف اول را می‌زند. در مواردی مانند وزن سبك و بلوتوث گلكسی برتری دارد. اما در مواردی چون اندروید 3‌/‌2، تكنولوژی
NFC، فلش دوربین و رابط كاربری اصیل اندروید نكزوس فاتح این نبرد است.