ابزار وبلاگ ابزار سایت ابزار وبسایت ابزار رایگان وبلاگ

تبلیغات
تبلیغات متنی
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


آموزش نحوه گرفتن فال چای ◄فال چای►

فال چاي كه قدمتي بيش از 3000 سال دارد يكي از روش هاي رايج و مورد علاقه اينده نگري است كه در حال حاضر نيز براي طالع بيني و همچنين در محافل دوستانه به عنوان سرگرمي از ان استفاده مي شود اساس اين فال نيز مثل اغلب روش هاي ديگر طالع بيني بر اين عقيده استوار است كه ضمير برتر با راهنمايي كردن دست و كنترل ارتعاشات آن انجام میشود.

براي انجام اين فال به يك فنجان دهانه گشاد سفيد رنگ و يك زير فنجاني سفيد و بدون نقش احتياج داريد ( براي سهولت مشاهده جزئيات علائم شكل گرفته ). استكان هاي معمولي براي اين كار مناسب نيستند. در واقع فنجان با شيب ملايمي كه دارد باعث مي شود تفاله ها بر ديواره هاي ان چسبيده و ايجاد نقوش ، حروف و علائم كنند براي اينكه علائم واضح و قابل تشخيص باشند چاي مورد استفاده نبايد زياد شكسته و به اصطلاح خاكه باشد. استفاده از يك صافي براي بدست اوردن مقداري چاي درشت شايد فكر بدي نباشد. بهتر است بجاي قوري معمولي از كتري استفاده كنيد چون قوري از ورود تفاله چاي به فنجان جلو گيري مي كند.

پس از نوشيده شدن چاي توسط شخصي كه فال برايش گرفته مي شود ، فنجان بايد با دست چپ ( در صورتي كه شخص چپ دست است اين كار بايد با دست راست انجام شود ) سه مرتبه موافق جهت عقربه هاي ساعت چرخانده شده و سپس به دقت بر روي زير فنجاني واژگون شود توجه داشته باشيد كه به غير از تفاله ، مقدار كمي از چاي ( مايع ) نيز در ته فنجان باقي مانده باشد كه موقع چرخاندن فنجان ، تفاله ها كاملا پخش و پراكنده شوند.

از شخصي كه برايش فال مي گيريد بخواهيد كه در هنگام چرخاندن فنجان به سوالي كه برايش مطرح است فكر كند حدودا يك دقيقه صبر كنيد تا مايع كاملا خارج شود. در غير اينصورت موقع برگرداندن فنجان براي تفسير ، مايع باقي مانده به داخل فنجان برگشته. و باعث از بين رفتن نقوش ايجاد شده مي شود. حالا فنجان را به آرامي و با دقت برگردانده و علائم ايجاد شده را تفسير كن.