ابزار وبلاگ ابزار سایت ابزار وبسایت ابزار رایگان وبلاگ

تبلیغات
تبلیغات متنی
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


24 نکته افزایش بازدید و بهبود سئو سابت و وبلاگ ◄ آموزش سئو ►

24 نکته سئو و افزایش بازدید

ترفندهای سئو,افزایش بازدید

امروز با یک مقاله نسبتاً کامل خدمت شما عزیزان آمده ام تا نکات مفید و ضروری و در عین حال ساده ای را که باعث افزایش سئو و افزایش بازدید سایت و وبلاگ می شود را با هم مرور کنیم. پیش از شروع بیان ترفندهای سئو و روش های بالا بردن بازدید لازم است یک نکته مختصر را خدمتتان عرض کنم و آن هم این است که: تمامی مطالب و نکات زیر در رابطه با سایت ها صدق می کند و قابل اجرا هستند اما برخی از نکته ها در مورد وبلاگ ها قابل اجرا نیستند که در مقابل آنها [ویژه سایتها] نوشته شده اند.


1 - اولین نکته ای را که باید مد نظر داشته باشید این است که موتورهای جستجو را دست کم نگیرید و به دنبال راهی برای فریب آنها نگردید چرا که با سرعتی فرا تر از آن که شما بخواهید حتی تصورش را هم داشته باشید رو به پیشرفت هستند و از طریق راه و روش ها و پروتکول و الگوریتم های جدید به بازبینی و ایندکس سایت ها و وبلاگ های سطح اینترنت می پردازند پس اگر خواهان پیشرفت و بازدید بیشتر برای وب خود هستید به هیچ وجه به دنبال راهی برای دور زدن ربوتها و خزنده های موتر های جستجو نباشید.

2 - محتوا بسیار بسیار بسیار مهم است، بنابراین اطمینان حاصل کنید که مطالب شما با نگارش عالی و منحصر به فرد هستند که بر روی کلمات و عبارات کلیدی شما تاکید می کنند و این نکته را در ذهن خود پرورش دهید که اصلا هدف موتورهای جستجو در درجه اول متن و مطالب موجود در وب شما است نه ظاهر و عکس ها و... درضن محتویات تازه و جدید و دست اول، نقش اول را در افزایش رتبه بازی می کند. محتوای مفید و جدید را منظم به صفحات اضافه کنید چرا که اضافه کردن محتویات جدید از نظر موتورهای جستجو خیلی خیلی خیلی اهمیت دارد.

3 - بر روی عبارات کلیدی که در اینترنت جستجو می شود، متمرکز شوید نه فقط کلمات کلیدی. و نام مکان خود را در متن اشاره کنید (مثلا به جای "فروشگاه شما" بگویید "فروشگاه اینترنتی تک استار") یا ( مثلا به جای " ابزارهای وبلاگ " بگویید " ابزار های وبلاگ سوسا " ) تا در پیدا کردن محل شما در جستجوها کمک شود.

4 - بارها گفته شده ولی باز هم عرض می کنم حنما برای تصاویر از Alt و Title استفاده کنید و برای لینک های خود نیز Title قرار دهید.

5 - از کلمه "عکس" یا "تصویر" در توصیفات ALT استفاده کنید. بسیاری برای جستجو عکس ها از کلمه عکس و یا تصویر به همراه کلمه کلیدی استفاده می کنند.

6 - حتما به این نکته توجه داشته باشید که اسپایدر و روبوتها می توانند متن ها را ببینند ولی فایل های فلش یا عکس را نمی بینند پس تا جایی که امکان دارد از متن در وب خود استفاده کنید.

7 - هر صفحه را برای یک کلمه یا عبارت کلیدی بهینه سازی کنید. سعی نکنید در هر صفحه به طور همزمان بر روی چند کلمه یا عبارت کلیدی تمرکز کنید.

8 - روبوت ها و خزندگان اینترنتی همیشه به دنبال محتویات و مطالب جدید و در عین حال طبیعی هستند. تلاش نکنید که کلمات کلیدی را در متون خود بگنجانید. این تاثیری ندارد. موتورهای جستجو حتی نگاه می کنند که چند بار یک لغت در متون شما وجود دارد و اگر این غیر طبیعی باشد، نه تنها سودی برای وب شما ندارد بلکه این به ضرر شما تمام می شود.

9 - بهتر است شما در تگ عنوان (Title) هر صفحه، کلمه کلیدی متفاوت و منحصر به فردی را استفاده کرده باشید. و اگر مجبورید که نام شرکت را در عنوان صفحه داشته باشید، آن را در آخر قرار دهید. مگر اینکه نام تجارت یا برند یا نام خانوادگی شما باشد که احتمالا میزان جستجو کمی دارد که لازم نیست نوشته شود.

10 - زمانی که نوشته های وبلاگ خود را بهینه سازی می کنید، عنوان نوشته های خود را جدا از عنوان وبلاگ خود انتخاب کنید.

11 - تا جایی که می توانید با سایتها یا وبلاگ های همکار خود تبادل لینک کنید چون این موضوع می تواند برای شما بیشتر از آن چه که تصورش را دارید مفید باشد.

12 - یکی از مفیدترین راه برای اینکه سایت شما سریع توسط موتوهای جستجو شناسایی شود و به رنک بالا دست یابد این است که از چند سایت با رتبه خوب به سایت تان لینک دهید که البته این کار مستلزم پذیرش سایتهای مذکور برای درج لینک شما است که بعضاً با پرداخت هزینه ای می توانید به این هدف برسید. دلیل و لزوم این کار هم که واضح است، چون اگر سایتی رتبه بالا داشته باشد یعنی این که سایت مفید و پر بازدید است که به اصطلاح عامیانه موتوهای جستجو آن سایت را قبول دارند، خوب حالا اگر شما در این سایت لینک داشته باشد و خزندها لینک شما را در این سایت ببیند با این فرض که حتماً سایت شما هم مفید و قابل قبول بوده که مدیریت سایت مذکور لینک شما را در سایت خود قرار داده است، پس آن خزنده و موتور جستجو نیز به سایت شما نیز عنایت خاصی پیدا می کند. در اصطلاح حرفه ای به این لینک، بک لینک می گویند (Back Link) که به تازگی راهی برای کسب درآمد و تجارت سایتهای پر بازدید و معروف هم تبدیل شده است.

13 - از لینک ها درست استفاده کنید. از لینک هایی که مشکلات ایجاد می کند (مانند لینک به صفحات https یا صفحات سایتهای خارجی که باعث سر درگمی کاربر می شود) استفاده نکنید. طوری لینک دهید که اگر کسی متن شما را خواند، از کلیک بر روی لینک ها لذت ببرد و آنها را مفید بداند.

14 - دقت کنید که متن لینک ها به سایت شما و همچنین در سایت شما، کلمات و عبارات کلیدی شما باشد. مثلا اگر هدف شما " آموزش تکنیک های سئو " است به جای "در اینجا کلیک کنید" از " آموزش تکنیک های سئو " استفاده کنید.

15 - سرویس های خود را گسترش دهید و ویدئو، اخبار، محتویات اجتماعی، عکس، بازی و خلاصه هر چیز که فکر می کنی که باعث جلب رضایت بازدید کننده می شود را در اضافه کنید. و این نکته را نیز فراموش نکنید به بیش از 95 درصد کاربران اینترنت به دنبال خدمات و سرویس های رایگان در سطح اینترنت می گردند.

16 - اگر محتوا و مطالب سایت شما اغلب تغییر نمی کند، یا دیر به دیر آپ می شود سایت شما نیاز به یک بلاگ دارد. فراموش نکنید که اسپایدرها متن های جدید را دوست دارند و بسیار به این نکته حساسند که در هر بار بازدید از صفحات یک سایت حد اقل یک مطلب جدید ببینند. وبلاگ نویسی با محتویات خوب و جدید حداقل سه بار در هفته برای راضی نگه داشتن خزنده ها بسیار مفید است حال اگر بیشتر از سه بار و حتی اگر در روز چند بار صورت گیرید که خیلی مفید تر هم خواهد بود. [ویژه سایتها]

17 - با بازدید کنندگان و کاربران خود در تعامل باشید برای این کار می توانید برای مالک یا مدیر سایت، بلاگ ایجاد کنید. این وبلاگ قیمت و زحمتی نخواهد داشت! بلاگ مدیریت به عنوان صدای شرکت می تواند تاثیر باور نکردنی بر روی سایت بگذارد. احترام مدیر به نظرات خوانندگان سبب افزایش اعتبار سایت با سرعتی برق آسا می شود. [ویژه سایتها]

18 - اگر واقعا مجبورید یک صفحه اصلی (Home Page) داشته باشید که همه فضای آن فلش یا یک عکس باشد، متن و لینک های کاربری را در زیر آنها قرار دهید چون همان طور که قبلا هم گفته شده موتورهای جستجو قادر به دیدن عکس ها و فلش ها نمی باشند و فقط از این طریق می توانید خزنده ها را راهنمایی کنید.

19 - این موضوع که وب شما با چه زبان برنامه نویسی طراحی شده باشد هیچ تاثیری در سئو شما ندارد و ادامه آدرس URL شما می تواند html، .htm، .asp، .php و غیره باشد و این هیچ فرقی برای بهینه سازی سایت شما ندارد مهم نکات بهینه سازی است که باید در همه ی زبانهای برنامه نویسی رعایت شود. [ویژه سایتها]

20 - فریم ها، فلش و AJAX همگی باعث گیجی و سردرگرمی موتورهای جستجو می شوند و بیشتر وقت ها هم روبوتها قادر به دیدن اینها نمی باشند پس اصلا از فریم ها استفاده نکنید و از فلش و AJAX به ندرت استفاده کنید.

21 - به استاندارد (نام دامنه با www یا بدون www) توجه کنید. تصمیم بگیرید که کدام را می خواهید به دیگری redirect کنید. به عبارت دیگر اگر ترجیح شما http://Susawebtools.ir است، پس http://www.Susawebtools.ir باید حتما روی نشانی مذکور redirect شود. [ویژه سایتها]

22 - این نکته را فراموش نکنید که لینک صفحه خانه سایت خود را چک کنید. اگر Default، index.php و ... به نام دامنه شما اضافه می شود، لینک هایی که از بیرون به سایت شما می آید باید به نشانی http://Susawebtools.ir و لینک هایی که از داخل سایت به صفحه خانه شما می آید باید به http://Susawebtools.ir/index.php برود. [ویژه سایتها]

23 - مطالب مفید و آموزنده خود را به فرم فایل PDF تبدیل کنید و در آنها حتما وب خود را معرفی کنید و به رایگان در وب خود برای دانلود بگذارید و فهرستی از وبلاگ نویسان حرفه ای و سایت های معتبر که ممکن است به شما لینک کنند را تهیه کنید و از آنها بخواهید که محتویات شما (البته با ذکر نام شما) را آنجا دوباره منتشر کند.

24 - برای شما بهتر است که اجازه دهید صفحات سایت شما به صورت طبیعی توسط موتورهای جستجو پیدا شود. یکی از شیوه های طبیعی معرفی وب به موتروهای جستجو که کمک بسزایی می کند، ایجاد نقشه سایت XML است. [ویژه سایتها] ( نقشه سایت بحث مفصلی است که انشاالله در آینده نزدیک به آن خواهم پرداخت )
 

حرف پایانی

SEO,سئو,افزایش بازدید,بهینه سازی صفحات

لازم است تا این نکته بسیار مهم را گوش زد کنم که SEO و ترفندهای بهینه سازی سایت یا وبلاگ به تنهایی نمی تواند موفقیت 100% را برای شما به ارمغان آورد و لازم است تا برای وب خود زحمت بکشید و این یک امر بدیعی است چرا که نا برده رنج گنج میسر نمی شود پس اگر خواهان پیشرفت هستید حتما باید زحمت بکشید و روی وب خود مداوم کار کنید. اگر در پایان بخواهم یک جمع بندی کلی داشته باشم و این مقاله را تمام کنم به شخصه فعالیت های لازم برای افزایش بازید وب رو به دو دسته کلی تقسیم بندی می کنم که قول می دهم اگر این دو مورد را رعایت کنید حتما به موفقیت خواهید رسید.
1 - رعایت قوانین و تکنیک های سئو در وب ( حد اقل تا 70% استانداردها )
2 - ارسال مداوم و مستمر مطلب جدید در وب ( حداقل روزی یک بار )


مقالات مشابه :

آموزش سئو سازی صفحات و مطالب سایت و وبلاگ.
اصطلاحات سئو.
سئو چیست و چه اهمیتی دارد.