ابزار وبلاگ ابزار سایت ابزار وبسایت ابزار رایگان وبلاگ

تبلیغات
تبلیغات متنی
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


باتری هایی با ۱۰ برابر ظرفیت بیشتر! ◄ فناوری ►

باتری هایی با ۱۰ برابر ظرفیت بیشتر!

باتری

استیو جابز مدیر سابق اپل، قبلا گفته بود که هر از چند وقت یک بار محصولی انقلابی همه چیز را عوض خواهد کرد و این دقیقا همان چیزی است که بسیاری از شرکت های دنیا بدنبال بدست آوردن آن هستند. صنعت موبایل و اسمارت فون ها نیز این روزها بسرعت پیشرفت می کند ولی این پیشرفت تنها به چند زمینه خاص محدود شده است و بیشتر پیشرفت های انجام شده فقط تکامل تکنولوژی های قدیمی هستند و نه چیزی بیشتر.

ولی در یکی از جدید ترین پیشرفت های اخیر، نوعی باتری ساخته شده که می تواند نه تنها صنعت موبایل و تبلت، بلکه ماشین و خیلی چیز های دیگر را بطور کلی دگرگون کند. در این پیشرفت جدید، باتری هایی ساخته شده اند که توانایی آنها ۱۰ برابر بیشتر از توانایی باتری های lithium-ion کنونی شده است. Harold H. Kung در این باره می گوید:

” این باتری عمری برابر ۱۰ باتری lithium-ion دارد و حتی بعد از ۱۵۰ بار شارژ شدن، که برابر با یک سال استفاده است، بازهم ۵ برابر باتری های کنونی توان خواهد داشت”

همچنین در کنفرانس خبری مربوط به این دانشگاه چنین بیان شده است:

“در حال حاضر دو نوع روش برای ساخت لایه های نگهدارنده موجود در باتری وجود دارد. در نوع اول این لایه از کربن ساخته می شوند و هر ۶ اتم کربن یک اتم لیتیوم را نگه می دارد. در نوع دوم دانشمندان سعی کردند بجای کربن از سیلیکون استفاده کنند چرا که برای نگه داشتن هر لیتیوم تنها ۴ سیلیکون نیاز است و این کار سبب افزایش ضرفیت باتری می شود. اما در روش دوم سیلیکون سرعت خالی و پر شدن ( سوسا وب تولز )  باتری را تا حد زیادی افزایش می داده و این موضوع باعث ازبین رفتن توان ذخیره باتری می شود. حال ما توانسته ایم این دو روش را با یکدیگر تلفیق کنیم و نوع جدید از این لایه ها را بوجود آوریم که مشکل هر دو روش را حل کرده و ظرفیت بسیار بالاتری را دارا می باشد”

اگر این تکنولوژی واقعا همان چیزی باشد که محققین این دانشگاه اعلام می کنند، آنگاه می توان امید داشت که مشکل عمر پایین باتری های کنونی به زودی حل شود و تلفن ها و تبلت هایی با ظرفیت بسیار بالا تولید و عرضه شود. البته با توجه به اینکه این تکنولوژیِ هنوز در قدم های اولیه قرار دارد، می توان حدس زد که تا پایان سال ۲۰۱۲ چنین باتری هایی در بازار عرضه نخواهد شد.