شیر طعم دار ، بخوریم یا نه؟ ◄ تغذیه ► - سوسا وب تولز - ابزار وبلاگ

سوسا وب تولز - ابزار وبلاگ

قرآن,قرآن صوتی, ترجمه قرآن
اسرار کاهش وزن در درون ذهن شما نهفته است
تبلیغات
موتور جستجوی کانال تلگرام

تبدیل وبلاگ به سایت

تبلیغات متنی
دوربین مداربسته
sakhtemoon.com مرجع پیکسوت در زمینه معرفی محصولات و شرکتهای دوربین مدار بسته
دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
ایلیا ثبت شرکت
ایلیا ثبت شرکت
ثبت علامت تجاری در کرج
ثبت علامت تجاری در کرج
ثبت برند ایلیا
ثبت برند ایلیا
انتخاب نام کودک
انتخاب نام کودک
فروشگاه ساز رایگان
فروشگاه ساز رایگان
کانکس
کانکس
موکت iranarchitects
برترین برندهای ارائه دهنده موکت
طراحی سایت
طراحی سایت
آپلود فایل
آپلود فایل رایگان
آپلود عکس
آپلود عکس رایگان
مکان تبلیغات شما
مکان تبلیغات شما به ارزان ترین قیمت
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


شیر‌طعم‌دار: خوب یا بد؟

شیر,قطه آب, قطه شیر

 

 در منابع علمی، اشاره شده است که میزان جذب کلسیم در شیر کاکائو حدود ۳۰ درصد کمتر است زیرا کاکائوی این نوشیدنی در خود فسفر دارد و جذب کلسیم و فسفر هم با یکدیگر تداخل دارند…

به‌طور کلی شیر معمولی از شیر کاکائو بهتر است ولی در مواردی که فرد اصلا نمی‌تواند مزه شیر را تحمل کند، اما شیرهای طعم‌دار یا شیر کاکائو را دوست دارد، مصرف این شیرها اشکالی ندارد. به غیر از شیر کاکائو، بنا به تعریف منابع معتبر صنایع غذایی سایر شیرهای طعم‌دار باید تکه‌های میوه طبیعی را در خود داشته باشند. همان‌طور که در خانه شیر موز تهیه می‌کنید و موز را در شیر می‌ریزید. کارخانه‌ها اجازه ندارند با مواد شیمیایی طعم میوه‌‌ را در شیر ایجاد کنند و باید از میوه پوره‌ای بسازند و آن را با شیر مخلوط کنند. شیرهای طعم‌دار بین ۲-۱ درصد قند دارند که این مقدار در شیر کاکائو به دلیل تلخی کاکائو، بیشتر است.

شیری که از دامداری به کارخانه‌های لبنی می‌رود، درجه‌بندی می‌شود؛ بهترین شیر، مختص خط تولید شیر استریلیزه است. شیری که کیفیت آن یک درجه کمتر است، برای خط تولید شیر پاستوریزه فرستاده می‌شود و شیری که بدترین کیفیت را دارد، با کاکائو یا پوره میوه‌های مختلف طعم‌دار می‌کنند. متاسفانه دست‌اندرکاران تولید و توزیع شیر خودشان معمولا شیر طعم‌دار نمی‌خورند.

شاید خوانندگان بپرسند بالاخره بدکیفیت‌ترین شیر هم فرآیند پاستوریزاسیون را طی می‌کند و نباید باعث ایجاد مشکلی شود، اما باید توجه داشت که شیر بی‌کیفیت بار میکروبی بسیار بالایی دارد و گاهی ممکن است ۳-۲ بار پاستوریزه شود. به خاطر داشته باشید که شیر یک فرآورده ( سوسا وب تولز ) طبیعی پروتئینی است و پروتئین‌‌ها به حرارت بسیار حساسند بنابراین تحمل چنین فرآیندهایی آن هم چند بار، می‌‌تواند ارزش غذایی شیر را کم کند. علاوه بر این، در صنعت غذا، فرآیند معجزه‌آسایی نداریم که ماده اولیه بی‌کیفیتی را به محصولی با مطلوب‌ترین ویژگی‌ها تبدیل کند.