خواص هل منحصر به فرد هل را بدانید. ◄ دانستنی های مفید ► - سوسا وب تولز - ابزار وبلاگ

سوسا وب تولز - ابزار وبلاگ

قرآن,قرآن صوتی, ترجمه قرآن
اسرار کاهش وزن در درون ذهن شما نهفته است
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


با اعجاز «هل» آشنا شویم

هل,خواص هل

 «هل»؛ میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌ است و انواع مختلف آن شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز هستند که نوع سبز آن عطر تندتری دارد. مطالعات نشان می‌دهد که این چاشنی خواص درمانی مفیدی دارد از جمله این که به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می ‌شود.

به نوشته روزنامه اکسپرس، سایرخواص درمانی هل عبارتند از:

- دانه «هل» تقویت‌کننده معده، ضد نفخ و بادشکن است و در ضمن به هضم غذا نیز کمک می ‌کند.

- در صورتی که عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی ‌دهد، شش گرم «هل» را با غلاف آن به‌ صورت چای دم کنید و در طول یک روز به مرور بنوشید.

- این چاشنی برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می ‌شود.

- «هل» تقویت ‌کننده قلب و اعصاب است اما مصرف زیاد آن، هم تپش قلب را افزایش می ‌دهد و هم برای بیماری‌های روده و ریه مفید نیست.
- مصرف «هل» برای رفع سردرد و کاهش حملات بیماری صرع نیز سودمند است.