ابزار وبلاگ ابزار سایت ابزار وبسایت ابزار رایگان وبلاگ

تبلیغات
تبلیغات متنی
خرید آیفون 10
خرید آیفون 10
پشم سنگ
پشم سنگ
طراحی سایت
طراحی سایت
دیوار
دیوار
شرکت طراحی سایت
شرکت طراحی سایت راتین
تصفیه فاضلاب
تصفیه فاضلاب
اس ام اس محرم
اس ام اس محرم
بک لینک
بک لینک
طراحی سایت
طراحی سایت
طراحی سایت
طراحی سایت
طراحی وب سایت
طراحی وب سایت
طراحی سایت
طراحی سایت
خرید بلیط چارتر هواپیما
خرید بلیط چارتر هواپیما
محل تبلیغ متنی شما
برای قرارگرفتن تبلیغ متنی در ایجا کلیک کنید
دانلود فیلم و سریال رایگان
دانلود فیلم و سریال رایگان
فروش اینترنتی بلیط هواپیما چارتر
فروش اینترنتی بلیط هواپیما چارتر
ابزار وبسایت
ابزار وبسایت
مکان تبلیغات شما
مکان تبلیغات شما به ارزان ترین قیمت
درج لینک شما در اینجا
برای درج لینک سایت خود اینجا کلیک کتید
ابزار وبلاگ
ابزار وبلاگ
ابزار رایگان وبلاگ
ابزار رایگان وبلاگ
مجله اینترنتی و عکس
مجله اینترنتی و عکس
لینک شما در اینجا فقط با 20000 تومان
لینک شما در اینجا فقط با 20000 تومان
خرید بکلینک
خرید بکلینک - درج بکلینک شما در اینجا
فروش بک لینک
فروش بک لینک - فروش این مکان برای درج لینک شما
گالری عکس سوسا
ابزار وبلاگ
پست های تصادفی وبلاگ

ابزارهای وبلاگنویسی


تصاویر زیباسازی وبلاگ در گروه بندی های مختلف + کد عکس


طرز تهیه ته چین لبو ◄ آشپزی ►

ابزار رایگان وبلاگ

ابزار وبلاگ

این غذا خیلی خوش‌رنگ و مجلسی و اشتها آور است و در ضمن اصلاً طعم آن شیرین نمی‌شود.
مواد لازم:
ماست: یک لیوان
تخم‌مرغ: 3 عدد
لبو: 4 الی 5 عدد بدون رگ و ریشه و پررنگ ارغوانی - رنده شده
آب لبو: نصف پیمانه
روغن و کره: به میزان لازم
زعفران دم شده
برنج: 5 پیمانه
فیله مرغ: به تعداد نفرات
پیاز و پیاز داغ فراوان
طرز تهیه
* اول با کمی روغن پیاز داغ کنید و فیله مرغ را با زعفران و نمک و کمی کره بپزید.
* بعد برنج را آبکش کرده، کمی زنده‌تر بردارید.
* بعد 3 عدد تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو و کمی روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی برنج درونش بریزید.
* سپس درون ماهیتابه، روغن و کره را داغ کرده و کمی از آن را باقی بگذارید و بقیه را درون لیوان نگه دارید برای آخر کار و روی ظرف در مرحله‌ی انتهایی.
* حالا یک ردیف از مایه‌ی سرخابی (لبو رنده شده و ماست و تخم مرغ و نمک و روغن) را ته ظرف بریزید و روی آن را صاف کنید.
* لبوهای پخته شده را رنده درشت کرده و یک ردیف روی برنج سرخابی‌ها بریزید و روی آن را صاف کنید و ردیف بعدی یک ردیف برنج سفید ساده برای این که ترکیب رنگی قشنگی را داشته باشید.
* بعد فیله‌های مرغ‌ را با پیاز داغ و کمی آب باقی‌مانده مرغ (خیلی کم حدود 4 - 5 قاشق به شرطی که برنج زنده باشد) روی ظرف می‌ریزیم و با پشت قاشق فشار داده و صاف می‌کنیم.
* حالا کمی دیگر از برنجی که داشتیم را زعفران زده و کمی روی ظرف می‌ریزیم و کمی دیگر از همان را برای تزیین نگه می‌داریم.
* سپس باقی روغن و کره را روی آن بریزید و درش را با کاغذ فویل بپوشانید. ولی دو تا سوراخ کوچک دو طرفش تعبیه کنید که بخار اضافی بیرون برود و پلو با ترکیب بخار حاصل خمیر نشود.
* یک ساعت و نیم روی شعله ملایم دم کنید.
* پس از دم کشیدن برنج، شعله‌ی زیر ته‌چین را خاموش کرده و فویل را برداشته تا کمی برنج خنک شود و کمی بعد ماهیتابه را از بالا به پایین محکم بتکانید!! یعنی کمی تکان بدهید تا بفهمید که کف آن کنده شده است تا قالبی در بیاید یا نه.
* یادتان باشد اگر تازه ته چین را خاموش کردید و نگذاشتید خنک شود، امکان دارد ته چین‌مان ته‌اش به ظرف بچسبد  و قالبی در نیاید.
* اگر فکر کردید که ممکن است چسبیده باشد، ته ظرف را درون آب سرد بگذارید تا کمی بماند و بعد درون دیس گرد برگردانید.
* خنک شدن ته چین قبل از کشیدن در ظرف، کمک می‌کند تا قالبی در بیاید.

ابزار وبسایت

ابزار وبلاگ

ابزار سایت


ما را حمایت کنید